En navegar acceptes la instal·lació i l'ús de cookies pròpies i de tercers que recullen els teus hàbits per oferir-te serveis personalitzats i publicitat. En pots canviar la configuració o informar-te'n aquí.

Plans de pensions individuals.

Menys rendiment potencial
Menys risc

Més rendiment potencial
Més risc

risc level

Aquesta dada és indicativa del risc del pla i està calculada a partir de dades històriques, que, tanmateix, poden no constituir una indicació fiable del futur de risc del pla. A més a més, no hi ha garanties que la categoria indicada es mantingui inalterable, i pot variar al llarg del temps. Pot consultar l'indicador corresponent a cadascun dels plans a www.bancsabadell.com/pensions.

risc

El cobrament de la prestació o l’exercici del dret de rescat només és possible en cas que es produeixi alguna de les contingències o els supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.

risc

El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants..

Porta el teu pla de pensions individual

Pots aconseguir un 5%1 d’incentiu econòmic. Només fins al 31 de març!

  • Et pots beneficiar d’un estalvi fiscal de fins al 45% de les aportacions efectuades anualment2.
  • Tu decideixes quant i quan aportar-hi.

Demana una cita

Els nostres gestors t’ajuden a triar el teu pla de pensions.