Banco Sabadell

INFORMATIU SABADELL PROFESSIONAL

Ajudes, ofertes especials per al teu negoci i últimes tendències
Amb aquesta newsletter et continuem informant sobre els principals temes d'actualitat relacionats amb el teu col·lectiu professional. Perquè informar-te també és acompanyar-te.
Charo Fernández Álvarez

«A Sabadell Professional ens importa l'opinió dels professionals. La vostra col·laboració és fonamental en l'elaboració d'aquesta newsletter.»

Charo Fernández Álvarez
Directora de Col·lectius Professionals de Banc Sabadell

imatge

Estem davant d'una oportunitat única per rehabilitar edificis amb un criteri d'eficiència energètica

Sabies que el Govern ha aprovat una partida de 1.631 milions d'euros per rehabilitar edificis? Es tracta de les ajudes procedents dels Fons Europeus Next Generation i que les comunitats de propietaris ja poden sol·licitar.

Saber-ne més
imatge

Estalvi de costos i major valor afegit: els motius per digitalitzar les gestories

La digitalització afavoreix una relació més fluida amb l'Administració, però a més incrementa la productivitat i millora la relació amb els clients. T'expliquem més motius per digitalitzar la teva gestoria en el següent article.

Llegeix l'article
Gestories

Solucions especialitzades per a gestories com la teva

Descobreix la nostra oferta especial per a gestories, amb solucions adaptades a negocis com el teu. Per beneficiar-te d'aquesta oferta, t'has d'identificar com a col·legiat o com a associat a aquest col·lectiu professional.

Descobreix l'oferta
Descobreix més articles amb
respostes sobre economia real
a Ser on siguis.
Tota la informació
financera a:
Sabadell Professional
Twitter Banco Sabadell Facebook Banco Sabadell
Ens pots trucar: +34 900 500 170 Pots parlar amb un gestor
Para acceder, cancelar o rectificar tus datos o la dirección de correo electrónico en la que quieres recibir este tipo de información puedes enviar una carta por correo postal o pasar por cualquiera de nuestras oficinas. Si no deseas recibir más información comercial por correo electrónico, simplemente haz clic aquí.

No confíes tus datos de acceso a nadie, ni por teléfono ni por correo electrónico, si no está en los canales oficiales del banco. Recuerda que Banco Sabadell en ningún caso te pedirá tus claves de acceso a través de correo electrónico. Más información aquí.

Por favor, no respondas a este mensaje; no atendemos a este buzón.


Banco de Sabadell, S.A., Avda. Óscar Esplá, 37, 03007 Alicante. Inscrito en el Registro Mercantil de Alicante, tomo 4070, folio 1, hoja A-156980. NIF A08000143. Entidad de crédito sujeta a la supervisión del Banco de España e inscrita en el Registro administrativo especial con el número 0081. Dirección de correo electrónico: info@bancsabadell.com. Banco de Sabadell, S.A., 2020. Todos los derechos reservados.