SimplifICO, solucions de finançament de Línies ICO.

Banc Sabadell entén què necessites per adaptar el teu negoci als nous temps.

Volem continuar al teu costat, acompanyant-te i oferint-te solucions financeres perquè tinguis a la teva disposició eines d'ajuda que et permetin adaptar-te a la nova normalitat i seguir desenvolupant el teu negoci i reactivar-lo.

A qui va dirigit?

Autònoms, negocis i empreses

 
Amb facturació anual
Finançament*
Línia 10
100.000 euros
10.000 euros
Línia 25
300.000 euros
30.000 euros
Línia 50
1.000.000 euros
50.000 euros

*Proposta de finançament orientativa. Poden analitzar-se imports superiors als indicats.

Avantatges

Amb SimplifICO posem a la teva disposició un pla d'ajuda financera per al teu negoci. La seva finalitat és dotar-te de liquiditat perquè puguis desenvolupar o reactivar la teva activitat comercial (com ara el pagament de nòmines, factures, lloguers, impostos o despeses financeres) i també ajudar-te a fer noves inversions per al teu negoci (adquisicions d'actius, adequació d'instal·lacions, etc.).

Com puc sol·licitar la Línia ICO?

Per analitzar les necessitats de finançament del teu negoci i donar-te resposta en el termini de 7 dies, cal que ens facilitis:

Autònoms:

Empreses:

Procés de sol·licitud

Lliurament de documentació i sol·licitud formal

Resposta a la sol·licitud (7 dies després)

Signatura de l'operació

Abonament en compte

Compromís Sabadell: Responem a la teva sol·licitud en 7 dies i abonem la teva operació al compte en 6 dies des de la signatura.1

Condicions especials per a col·lectius professionals

Si pertanys a un col·lectiu professional o empresarial amb conveni signat amb Banc Sabadell, podràs gaudir d'una oferta específica i amb condicions preferents. Pregunta al teu gestor quina és la solució financera del teu col·lectiu o truca al 900 500 170.