El seu banc, a un clic

Des de l’app i el web pot fer les operacions principals del seu negoci. Quan vulgui, des d’on vulgui i amb la màxima seguretat.

Com accedeixo a la meva banca online?

Si introdueix el seu usuari i la seva contrasenya però no hi pot accedir…
És probable que el seu usuari estigui bloquejat per seguretat. Si és el cas, truqui’ns al 963 085 000, on l’atendrà un dels nostres gestors perquè pugui accedir a la banca online amb total normalitat.
El seu DNI ha d’estar actualitzat
Per poder utilitzar la seva banca online, tant a l’app com al web, és indispensable que tingui el seu DNI actualitzat, per motius de seguretat i legals. Si no està actualitzat, no es preocupi. Quan entri a l’app o el web, li mostrarem un missatge que el portarà directament als passos que ha de seguir per fer-ho. Tenir actualitzat el DNI és indispensable per portar a terme algunes de les operatives més comunes, com ara fer una transferència.
No recorda la contrasenya? La pot recuperar, és molt fàcil
A l’app, a la pantalla on ha d’escriure la seva contrasenya, faci clic en el text “L’ha oblidat?”. Al web, sota l’espai on normalment introdueix la contrasenya, hi ha un enllaç amb el títol “Té problemes per accedir?”. Asseguri’s de tenir a mà el seu DNI i una de les seves targetes de Banc Sabadell. Faci clic, segueixi els passos i rebrà un SMS al seu mòbil per restablir la seva contrasenya.

El seu mòbil té reconeixement d’empremta o facial? Activi’l per identificar-se a l’app de Banc Sabadell i a Sabadell Wallet
Identificar-se d’aquesta manera és més senzill i segur per a vostè. El pot activar fàcilment des de l’app Banc Sabadell, entrant a “Perfil i configuració”, després a “Accés” i fent clic sobre “Accedeixi amb la seva empremta digital”. Només ha de seguir les indicacions que veurà a la pantalla.
Com dono accés a altres persones als comptes del meu negoci?
Per tal que una altra persona pugui iniciar les operacions principals de cobraments i pagaments, en pot gestionar l’accés des del menú d’“Administració”. Vagi a l’apartat de “Nova clau d’accés limitat” o bé a “Gestió de claus d’accés limitat”, segons si vol crear una clau d’accés nova o bé configurar els permisos ja existents. Tingui en compte que les persones amb claus d’accés limitat poden iniciar operacions, però la signatura d’aquestes la continuarà fent vostè.

Pagaments o cobraments a proveïdors i clients

Com ho faig online?
Des del web, pot accedir a la consulta, generació, enviament i anul·lació de fitxers per dur a terme remeses de rebuts i pagaments massius als seus clients i proveïdors. Accedeixi aquí a la nostra guia de fitxers per tenir tota la informació sobre com fer cada gestió.
Recordi que també pot firmar fitxers des de la nostra app. Per fer-ho, accedeixi a la nostra app amb el seu compte d'empresa, faci clic a    , seleccioni l'opció "Empresa" i esculli l'opció "Operacions pendents de firma". Li apareixeran tots els fitxers pendents de firma.

Com ingressar diners o pagar un impost des de l’app o el web?

Com ho faig online?
Per ingressar diners no cal que entri a l’oficina, perquè ho pot fer a través d’alguns caixers automàtics. És tan fàcil com introduir la targeta al caixer i optar per l’opció “Ingressar diners” que veurà a la pantalla.

Per pagar un impost estatal, autonòmic o municipal, ho pot fer còmodament des del web, fent clic sobre “Veure totes les operatives”, en el menú lateral esquerre. A continuació, vagi a “Tresoreria” > “Veure’n més” > “Impostos, tributs i assegurances socials”.

Puc cobrar xecs online?

Sí, i és molt senzill
Per realitzar la negociació i compensació per Internet de xecs i pagarés, pot fer-ho a través del web, fent clic a "Veure totes les operatives", en el menú lateral esquerre. A continuació, vagi a "Tresoreria" > "Ingrés de documents".
A més, a partir del moment en què ingressi el xec, hem augmentat el temps que té per portar els documents físics a qualsevol oficina. Ara té fins a 40 dies.
Si vol saber-ne més sobre l'ingrés de xecs online, li ho expliquem tot aquí.

Signar documents que li enviï el seu gestor

Com ho faig online?
Des del web o l’app de Banc Sabadell pot signar documents o contractes. Si no té accés a la banca online, el pot sol·licitar emplenant aquest formulari. D’aquesta manera, el seu gestor li podrà enviar la documentació i deixar-la en un apartat del web o l’app, on la podrà signar.

Com moure diners sigui on sigui

Moure diners entre els seus comptes
Si necessita més diners en un dels seus comptes, mogui diners amb l’opció “Traspàs” de manera immediata. Tan fàcil com obrir la nostra app, seleccionar un dels seus comptes i, en la barra inferior, fer clic en “Transferències” i després en “Traspàs”.
També ho pot fer entrant al web. Vagi a “Comptes”, en el menú horitzontal superior, i després faci clic en “Transferències”, en el menú lateral esquerre. Ha de triar l’opció “Entre els meus comptes” per fer el traspàs.
Enviar diners amb una transferència
Entri a l’app, premi en un dels seus comptes, faci clic en “Transferències” (), en la barra inferior, i triï el tipus de transferència que vulgui fer, nacional o internacional.
També pot fer transferències pel web: entri a l’apartat “Comptes” del menú horitzontal i faci clic en “Transferències” en el menú vertical de l’esquerra.

Aquests dies, enviarà una transferència més d’una vegada?
Si és el seu cas, li pot ser molt útil fer una transferència periòdica perquè es repeteixi de manera automàtica. Tant a l’app com al web, vagi a els seus moviments i faci clic en “Transferències” i en “Transferències periòdiques”. Configuri la transferència: el destinatari, l’import, la freqüència d’enviament… I fet!

Vol que els diners arribin de manera immediata? Té dues opcions
La primera: enviï diners de mòbil a mòbil de manera gratuïta i immediata amb Bizum, a través de l’app Sabadell Wallet o el web. Triï entre els seus contactes la persona a la qual vol enviar els diners o bé introdueixi el seu número de mòbil. Si la persona no té Bizum, rebrà una sol·licitud per unir-s’hi. Bizum permet enviar un màxim de 1.000 euros. No té Sabadell Wallet? Descarregui-la aquí.

La segona: faci una transferència immediata, des de l’app Banc Sabadell o el web. Segueixi els mateixos passos que per fer una transferència ordinària i triï l’opció “Fer transferència immediata”. Les transferències immediates tenen un cost que li mostrem de manera detallada durant el procés. transferencias inmediatas tienen un coste que le mostramos de forma detallada durante el proceso.

Mogui diners de targeta de crèdit a compte
Si necessita més saldo en el compte i té una targeta de crèdit, pot traspassar diners i tenir-los en el compte a l’instant. Faci-ho des de l’app: a    entri a “Targetes” i triï la seva targeta de crèdit. Faci clic en “Operativa” del menú inferior i després en “Traspàs de targeta a compte”. Només ha d’escriure l’import que vulgui traspassar al seu compte i el traspàs es farà de manera immediata. Al web, vagi a “Targetes” en el menú horitzontal superior i triï la targeta de crèdit. En el menú vertical esquerre vagi a “Traspassos de diners” > “Traspàs de targeta a compte”. Igual que a l’app, només ha d’escriure l’import que vulgui traspassar al compte i el traspàs es farà de manera immediata.

Com gestiono els meus TPV des de la banca online?

Per controlar la facturació dels seus TPV
Ho pot fer al web, identificant-se i anant a l’apartat “Comerços i TPV”. Aquí pot consultar tota la facturació generada amb el seu TPV durant l’últim any.
Per consultar les operacions liquidades
Entri al web i, en el menú vertical esquerre, faci clic en ‘‘Veure totes les operatives”. Vagi a “Comerços i TPV” i després a “Operacions TPV”. Per anar més ràpid i estalviar temps, li recomanem utilitzar el cercador () o l’accés directe de la pantalla inicial.
Si té un TPV Virtual, pot accedir a l’àrea d’administració
Pot fer la consulta de liquidacions des del mateix punt de “Comerços i TPV”, fent clic sobre “Àrea d’administració del TPV Virtual”.

Puc gestionar les tasques administratives del meu negoci des del mòbil?

Sí, amb l’app Nomo
Nomo és l’app per als autònoms que li permet controlar les tasques administratives del seu negoci des del mòbil, per tal que pugui dedicar més temps a fer créixer el seu negoci i guanyar control sobre la seva activitat, a un clic. Per exemple, pot digitalitzar i controlar les despeses i les vendes, crear i enviar factures i pressupostos, tenir una previsió d’impostos… A més a més, pot connectar el seu compte de Banc Sabadell amb l’app per controlar la seva tresoreria. Descobreixi més sobre NOMO.

Algun imprevist en el compte del seu negoci? Recuperi saldo així

Pot fer un traspàs entre comptes
D’aquesta manera, pot augmentar el saldo del seu compte, movent diners d’un compte a un altre. Tan fàcil com obrir la nostra app, seleccionar un dels seus comptes i, en la barra inferior, fer clic en “Transferències” i després en “Traspàs”. Al web, vagi a “Comptes” en el menú horitzontal superior i, en l’opció “Transferències” del menú lateral esquerre, triï l’opció “Entre els meus comptes”.
Passi diners de la targeta de crèdit al compte
Entri a l’app i vagi a  . Triï la seva targeta de crèdit i, en la barra inferior, faci clic sobre “Operativa” (). Triï l’opció “Traspàs de targeta a compte”.
Al web, vagi a “Targetes” en el menú horitzontal superior i faci clic en “Traspassos de diners”, en el menú vertical esquerre. Triï l’opció “Traspàs de targeta a compte”.
Ha pagat un import elevat amb la seva targeta de crèdit aquest mes? Divideixi’l en quotes i recuperi l’import en el seu compte
D’aquesta manera, pot anar pagant les despeses a poc a poc. Per a compres iguals o superiors a 100 euros, les pot fraccionar en quotes per pagar-les més còmodament. També els rebuts. Entri en els seus moviments per veure quins pot fraccionar. A l’app, se’ls marquem en lila amb el text “Fraccionar pagament” i al web, amb el text “Fraccionar”. Tingui en compte que aquest servei té un cost del qual l’avisem durant el procés.
També pot ajornar una liquidació de targeta
Pot deixar per al mes següent els pagaments que hagi fet amb la seva targeta de crèdit, tant des de l’app com des del web, i triar quan vol reprendre els pagaments de la liquidació de la seva targeta de crèdit.

Si ho vol fer des de l’app, vagi a    i després a “Targetes”. Triï la seva targeta de crèdit i, en el menú inferior, faci clic en “Configuració” (). Entri en “Formes de pagament” i personalitzi la seva modalitat de pagament en el símbol ().
Per fer-ho al web, vagi a “Targetes” en el menú superior horitzontal i entri a “Límits i formes de pagament” del menú vertical esquerre. Ha de triar l’opció “Condicions de pagament” per fer una liquidació de la seva targeta de crèdit. Tingui en compte que aquest servei té un cost que li detallarem durant el procés.

Puc consultar els meus comptes i altres productes?

Controli el saldo i els moviments de comptes
Tan fàcil com identificar-se a l’app i el web per veure el saldo dels seus comptes d’un cop d’ull. En accedir a l’app o el web, pot veure el saldo dels seus comptes d’un cop d’ull, tot just entrar. Per veure els moviments ha d’entrar en cadascun dels comptes.

Els moviments de les seves targetes, també sota control
A l’app, entri a  , faci clic en “Targetes” i després en una de les seves targetes per veure el llistat de moviments. Al web, entri en l’apartat “Targetes” del menú superior horitzontal i faci clic en la targeta que vulgui per veure’n els moviments.

L’avisem del que passa en els seus comptes i targetes
I sense que calgui entrar a l’app. Tan fàcil com activar les notificacions al seu mòbil, i serà el primer a saber si li ha arribat un rebut o s’ha fet una compra amb la seva targeta. Per fer-ho, entri a l’app i vagi a “Els seus missatges”. Faci clic en la icona de la roda () i després en “Activar push”.
Si necessita sol·licitar un certificat de compte
Ho pot fer des del web. Entri a “Comptes” en el menú horitzontal superior i després en “Gestió de comptes”, en el menú lateral esquerre. Triï l’opció “Sol·licitud de certificats”. Pot sol·licitar un certificat de titularitat de compte o un certificat de saldo de compte. Només li demanarem signar online l’operació i podrà descarregar en PDF el certificat que necessiti.
Ha de consultar o imprimir algun document?
Ho pot fer al web. Accedeixi aquí a tota la documentació bancària del seu negoci, com ara justificants de transferències, liquidacions de targetes, etc., dels dos últims anys.

Ajudes econòmiques per a negocis i autònoms

Línia ICO COVID-19
Consulti com la pot sol·licitar i quines condicions té per al seu negoci.

Informar-me'n

Com em protegeixo a Internet davant del frau

En fraus online
 • Consulti sempre fonts d’informació fiables.
 • Desconfiï de les sol·licituds que li arribin a través de les xarxes socials, missatges o trucades de números desconeguts.
 • No comparteixi informació personal o bancària ni contrasenyes per correu, per WhatsApp o per telèfon. Recordi que Banc Sabadell no li trucarà mai per demanar-li claus o una altra informació de la seva targeta.
Quan compri online
 • Presti atenció en les seves compres online i, en la mesura que pugui, utilitzi portals d’e-commerce que ja conegui.
 • No compri mai en un e-commerce no segur. Comprovi sempre que comenci per "https://". Si li genera qualsevol tipus de dubte, li recomanem que no hi compri.
 • Quan pagui la seva compra online, no doni mai el PIN de la seva targeta.
Quan utilitzi la banca online
 • Utilitzi l’app per consultar els seus comptes o escrigui vostè mateix l’adreça del nostre web en el seu navegador.
 • No descarregui o faci clic en enllaços que no conegui.
 • Activi les notificacions push perquè l’avisem de tots els pagaments que fa amb les seves targetes. Activi-les entrant a l’app Banc Sabadell > "Els seus missatges". Faci clic en > Activar push.
I si necessita ajuda urgent…
Recordi que ens té disponibles en l’apartat "SOS Ajuda urgent", tant a l’app com al web. En aquesta secció, li expliquem què ha de fer si, per exemple, li han robat dades bancàries o com bloquejar la seva targeta en cas de robatori.

Com accedeixo a la banca online?

Si introdueix el seu usuari i la seva contrasenya però no hi pot accedir…
És probable que el seu usuari estigui bloquejat per seguretat. Si és el cas, truqui’ns al 963 085 000, on l’atendrà un dels nostres gestors perquè pugui accedir a la banca online amb total normalitat.
El seu DNI ha d’estar actualitzat
Per poder utilitzar la seva banca online, tant a l’app com al web, és indispensable que tingui el seu DNI actualitzat, per motius de seguretat i legals. Si no està actualitzat, no es preocupi. Quan entri a l’app o el web, li mostrarem un missatge que el portarà directament als passos que ha de seguir per fer-ho. Tenir actualitzat el DNI és indispensable per portar a terme algunes de les operatives més comunes, com ara fer una transferència.
No recorda la contrasenya? La pot recuperar, és molt fàcil
Al web, sota l’espai on normalment introdueix la contrasenya, faci clic en enllaç amb el títol “Té problemes per accedir?”. Asseguri’s de tenir a mà el seu DNI i una de les seves targetes de Banc Sabadell. Segueixi els passos i rebrà un SMS al seu mòbil per restablir la seva contrasenya.Com dono accés a altres persones als comptes de la meva empresa?
Per tal que una altra persona pugui iniciar les operacions principals de cobraments i pagaments, en pot gestionar l’accés des del menú d’“Administració”. Vagi a l’apartat de “Nova clau d’accés limitat” o bé a “Gestió de claus d’accés limitat”, segons si vol crear una clau d’accés nova o bé configurar els permisos ja existents. Tingui en compte que les persones amb claus d’accés limitat poden iniciar operacions, però la signatura d’aquestes la continuarà fent vostè.
El seu mòbil té reconeixement d’empremta o facial? Activi’l per identificar-se a l’app de Banc Sabadell
Identificar-se d’aquesta manera és més senzill i segur per a vostè. El pot activar fàcilment des de l’app Banc Sabadell, entrant a “Perfil i configuració”, després a “Accés” i fent clic sobre “Accedeixi amb la seva empremta digital”. Només ha de seguir les indicacions que veurà a la pantalla.

Pagaments o cobraments a proveïdors i clients

Com ho faig online?
Des del web, pot accedir a la consulta, la generació, l’enviament i l’anul·lació de fitxers per a la realització de remeses de rebuts i pagaments massius als seus clients i proveïdors. Accedeixi aquí a la nostra guia de fitxers per tenir tota la informació sobre com fer cada gestió.

Recordi que també pot signar fitxers des de la nostra app. Per fer-ho, accedeixi a la nostra app amb el seu compte d’empresa, faci clic en  , seleccioni l’opció “Empresa” i triï l’opció “Operacions pendents de signatura”. Li apareixeran tots els fitxers pendents de signatura.

Com pagar un impost des de l’app o el web?

Com ho faig online?
Per pagar un impost estatal, autonòmic o municipal, pot fer-ho còmodament des del web, fent clic a "Veure totes les operatives", en el menú lateral esquerre. A continuació, vagi a "Tresoreria" > "Veure més" > "Impostos, tributs i assegurances socials".
Si vol saber tots els passos sobre com pagar impostos des del nostre web, li ho expliquem tot aquí.

Puc cobrar xecs online?

Sí, i és molt senzill
Per realitzar la negociació i compensació per Internet de xecs i pagarés, pot fer-ho a través del web, fent clic a "Veure totes les operatives", en el menú lateral esquerre. A continuació, vagi a "Tresoreria" > "Ingrés de documents".
A més, a partir del moment en què ingressi el xec, hem augmentat el temps que té per portar els documents físics a qualsevol oficina. Ara té fins a 40 dies.
Si vol saber-ne més sobre l'ingrés de xecs online, li ho expliquem tot aquí.

Signar documents que li enviï el seu gestor

Com ho faig online?
Des del web o l’app de Banc Sabadell pot signar documents o contractes. Si no té accés a la banca online, el pot sol·licitar emplenant aquest formulari. D’aquesta manera, el seu gestor li podrà enviar la documentació i deixar-la en un apartat del web o l’app, on la podrà signar.

Avançar el pagament de factures

Com ho faig online?
Ho pot fer a través del nostre servei de confirming, amb el qual la seva empresa externalitza la gestió de pagaments a proveïdors i és el banc qui s’encarrega d’aquesta gestió, i els seus proveïdors poden cobrar anticipadament les seves factures, tant pagaments nacionals com internacionals. Si ja és usuari de confirming, faci clic clic aquí per avançar les factures que necessiti. Si encara no ho és, demani una cita amb el seu gestor per començar a utilitzar aquest servei.

Com fer pagaments individuals

Enviar diners amb una transferència
Al web, entri a l’apartat “Comptes” del menú horitzontal i faci clic en l’apartat “Transferències” del menú de l’esquerra. Seleccioni l’opció “Transferència nacional” o “Transferència internacional”, segons si necessita enviar diners a comptes de bancs d’Espanya o bé a comptes de bancs estrangers. Una vegada hagi seleccionat una de les opcions, li apareixerà en la part inferior esquerra la llista de totes les opcions d’enviament de diners disponibles. Per exemple, traspassos, transferències periòdiques, transferències en divises, etc. Si prefereix fer-ho a l’app, entri-hi i premi en un dels seus comptes, faci clic en “Transferències” (), en la barra inferior, i triï el tipus de transferència que vulgui fer: nacional, internacional, periòdica o traspàs.

Vol que els diners arribin de manera immediata?
Faci una transferència immediata per tal que el destinatari rebi els diners a l’instant, tant per l’app com pel web. Ha de seguir el mateix procés que amb una transferència ordinària, però ha de triar l’opció “Fer transferència immediata” que li mostrem a la pantalla. Aquesta operació té un cost que li serà indicat durant el procés.
Transferències en divisa: com protegir-se de les fluctuacions del mercat
Utilitzi la nostra plataforma online Sabadell Forex, amb la qual pot seguir els tipus de canvi entre divises a temps real, a més de fer operacions de compra o venda online de divises, de manera fàcil i directa, i cobreixi’s, d’aquesta manera, de possibles fluctuacions de canvi. Si ja té el servei donat d’alta, hi pot accedir sempre que vulgui des d’aquí. Si encara no el té i necessita operar amb assegurances de canvi, demani una cita amb el seu gestor, qui el donarà d’alta en el servei.

Puc consultar els meus comptes i altres productes?

Controli el saldo i els moviments dels comptes de la seva empresa
Tan fàcil com identificar-se a l’app i el web per veure el saldo dels seus comptes d’un cop d’ull, tot just entrar-hi. Per veure els moviments ha d’entrar en cadascun dels comptes.

Ha de consultar o imprimir algun document?
Ho pot fer al web. Accedeixi aquí a tota la documentació bancària del seu negoci, com ara justificants de transferències, liquidacions de targetes, etc., dels dos últims anys.

Ajudes econòmiques per a empreses

Línia ICO COVID-19
Consulti com la pot sol·licitar i quines condicions té per a la seva empresa.

Informar-me'n
 

Com em protegeixo a Internet davant del frau

En fraus online
 • Consulti sempre fonts d’informació fiables.
 • Desconfiï de les sol·licituds que li arribin a través de les xarxes socials, missatges o trucades de números desconeguts.
 • No comparteixi informació personal o bancària ni contrasenyes per correu, per WhatsApp o per telèfon. Recordi que Banc Sabadell no li trucarà mai per demanar-li claus o una altra informació de la seva targeta.
Quan compri online
 • Presti atenció en les seves compres online i, en la mesura que pugui, utilitzi portals d’e-commerce que ja conegui.
 • No compri mai en un e-commerce no segur. Comprovi sempre que comenci per "https://". Si li genera qualsevol tipus de dubte, li recomanem que no hi compri.
 • Quan pagui la seva compra online, no doni mai el PIN de la seva targeta.
Quan utilitzi la banca online
 • Utilitzi l’app per consultar els seus comptes o escrigui vostè mateix l’adreça del nostre web en el seu navegador.
 • No descarregui o faci clic en enllaços que no conegui.
 • Activi les notificacions push perquè l’avisem de tots els pagaments que fa amb les seves targetes. Activi-les entrant a l’app Banc Sabadell > "Els seus missatges". Faci clic en > Activar push.
I si necessita ajuda urgent…
Recordi que ens té disponibles en l’apartat "SOS Ajuda urgent", tant a l’app com al web. En aquesta secció, li expliquem què ha de fer si, per exemple, li han robat dades bancàries o com bloquejar la seva targeta en cas de robatori.