Webinaris Hub Empresa

Cada setmana, noves sessions formatives online sobre els reptes als quals s’enfronten les empreses després de la COVID-19, amb experts que compartiran contingut empresarial pràctic i relacionat amb la conjuntura actual i que atendran les preguntes dels participants.

Perquè la nostra prioritat és estar al teu costat, et presentem Hub Empresa, un espai de relació i expansió empresarial de Banc Sabadell . Un Hub creat per ajudar a fer que empreses i negocis puguin trobar les respostes a les seves preguntes i inquietuds, i acompanyar-les a afrontar els nous reptes de futur.


En el context actual és més rellevant que mai per a empresaris i professionals pensar estratègicament, contrastar idees i adquirir nous coneixements . Per això hem creat una sèrie de seminaris online amb temàtiques d’actualitat. Formacions pràctiques, en directe i obertes a la participació per tal que els especialistes del sector i de Banc Sabadell puguin mirar de resoldre tots els teus dubtes.

Transformació de les organitzacions i neurociència

Transformació de les organitzacions i neurociència

Les organitzacions són «societats» de persones, fet que comportaria de forma natural la naturalesa humana de les organitzacions, però la veritat és que avui en dia es parla d'«humanitzar» les organitzacions . Llavors, què és el que genera aquesta percepció «inhumana» de les organitzacions? Què és el que haurien de transformar per recuperar la seva naturalesa humana? De què o de qui depèn l'èxit, la competitivitat i el creixement de les companyies en els actuals entorns VUCA (volàtil, incert, complex i ambigu)?

Els participants, com a part d'una «societat» de persones, coneixeran des d'aquesta nova perspectiva:

  • El que significa la naturalesa humana de les organitzacions.
  • L'estat de salut de les empreses espanyoles.
  • Les claus per a la transformació de les organitzacions.
  • Els reptes actuals de les organitzacions per créixer en un entorn VUCA.
  • Reflexió: transformació de l'organització i/o transformació del professional?

22 de juliol

De 13:00 h a 14:00 h

Idioma: castellà

A càrrec de:

Arantxa Prieto, fundadora i CEO de Mindsales i Llicenciada en Ciències Químiques i NeuroCoach

Inscriu-t’hi!
Banco de Sabadell, S.A., 2019. Todos los derechos reservados.
Consulta Webinars